Enter Hallinta

Keskitettyä hallintaa ja ylläpitoa

Enter Hallinta huolehtii organisaatiosi IT-infrastruktuurin proaktiivisesta ylläpidosta sekä muutos- ja elinkaarihallinnasta. Palvelu kattaa mobiililaitteet, työasemat, palvelimet, tallennusjärjestelmät, verkkolaitteet, käyttöjärjestelmät ja sovellusohjelmistot – sekä paikallisissa että pilviympäristöissä.

Infran, päätelaitteiden ja sovellusten hallintaa

Enter Hallinta -palvelun osa-alueita ovat Infrastruktuuri, Päätelaitteet ja Sovellukset. Palvelu kattaa IT-hallinnan keskeiset vaatimukset ja tarpeet, olivat ne sitten teknisiä, kuten järjestelmien säännölliset ylläpitotoimet, tai hallinnollisia, kuten IT-investointien ennakointi ja suunnittelu. Talousjohdolle Enter Hallinta -palvelu mahdollistaa helposti ajantasaisen tiedon laitteista ja ohjelmistoista, joiden elinkaaren päättymiseen tulee taloudellisesti varautua.

Infrastruktuurin hallinta

Infrastruktuurin hallinta kattaa palvelimet, levyjärjestelmät ja verkon aktiivilaitteet, kuten palomuurit, kytkimet ja langattoman verkon tukiasemat. Palveluun sisältyy proaktiivinen ylläpito, reaktiivinen tuki vikatilanteissa sekä muutoshallinta.

Infrastruktuurin hallintapalvelu toimii paikallisissa-, pilvi-, IaaS ja konesali-ympäristöissä.

Pilviympäristöjä on suositeltavaa hallita ja valvoa säännöllisesti. Myös toimipisteiden verkkoympäristöistä tulee huolehtia, vaikka organisaation käyttämät sovellukset ja tiedot olisivat kokonaisuudessaan pilvipalveluissa.

Päätelaitteiden hallinta

Enter Hallinta mahdollistaa tietoympäristön Windows- ja macOS-tietokoneiden, sekä iOS- ja Android-mobiililaitteiden keskitetyn yhdenmukaistamisen.

Organisaation näkökulmasta päätelaitteiden hallinta mahdollistaa uusien tietokoneiden ja mobiililaitteiden pitkälle automatisoidun käyttöönoton, päätelaitteiden ja niiden asetusten keskitetyn hallinnan, sekä automaattisesti päivittyvän laiteinventaarion IT-ympäristön päätelaitteista.

Päätelaitteiden hallinta mahdollistaa uuden tietokoneen, tai puhelimen helpon käyttöönottamisen ohjelmistoineen — ilman IT-tuen apua. Loppukäyttäjälle riittää, että hän tietää omat kirjautumistietonsa sekä pystyy käyttämään vahvaa tunnistautumista.

Päätelaitteen kadotessa, voi organisaation pääkäyttäjä, Enterin asiantuntija, tai käyttäjä itse lukita ja tyhjentää laitteen kaikista tiedoista.

Sovellusten hallinta

Sovellusten hallinta huolehtii organisaation määrittelemien kolmansien osapuolten ohjelmistojen, kuten Adobe Acrobat Reader, Autodesk AutoCAD tai VMware Workstation -ohjelmisto- ja tietoturvapäivitysten keskitetystä ja automatisoidusta hallinnasta.

Loppukäyttäjien Windows-koneissa on aina organisaation määrittelemät oikeat ohjelmistoversiot ja tarvittaessa ohjelmistojen tietoturvapäivitykset saadaan asennettua koneisiin hyvin nopeasti. Toisaalta ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksien asennusaikatauluja voidaan ajoittaa työajan ulkopuolelle, jolloin ne häiritsevät loppukäyttäjiä mahdollisimman vähän.

Palvelun toiminnan valvonta ja tuki

Liity Enter Optimi -palvelukokemuksen piiriin.